top of page

om oss

OM FREEBIRDS

Freebirds har Skandinaviens mest effektfulla metod för att omdesigna sitt liv och är samtidigt en växande community för kvinnor som vill mer i livet.

 

Med en vetenskaplig approach och de bästa beprövade metoderna och verktygen inom personlig utveckling, livsstilsförändring, välmående och biohacking har vi utvecklat ett program som på tre månader hjälper kvinnor att göra de förändringar och påbörja den livsstil de vill ha.

förändringsgaranti

Vi är så säkra på vår metod och skillnaden den skapar i kvinnors liv att vi ger dig garanti. Om du genomgått hela programmet och deltagit i alla aktiviteter och fortfarande inte kunnat påbörja den förändring du vill åstadkomma får du en del av kostnaden tillbaka. Den exakta garantisumman beror på vilken kickstartresa du genomfört. Mer information finns i respektive resas villkor.

IMG_8031.png

head coach tina Lorentzo

Tina är i grunden biolog med inriktning mot evolutionär psykologi och tillbringade ett halvår i Borneos regnskogar för att forska på orangutanger. Hon är projektledare inom klinisk forskning, biohacker, utbildad livsmentorcoach och ISSA-certifierad personlig tränare.

Men det är bara halva sanningen. Tina växte upp med en pappa som hade allvarliga alkoholproblem, hennes man dog när deras gemensamma son var sju år och hon har gått många ronder med en skadad höft. Men hon lever livet fullt ut och reser mer än hundra dagar per år, själv eller med sina grupper.

Tinas förståelse för livets skeenden och sidor har gett henne insikten att de flesta har förmågan att ta kontroll över sitt liv och mående, även om det kan behövas både tid, arbete och stöd. Och att metoderna kan hämtas från många håll. Hon kombinerar coaching och den senaste hälsovetenskapliga forskningen med en empatisk, prestigelös och varm närvaro när hon leder Freebirds grupper.

Anchor 1
”TINA HAR EN NÄRVARO I STUNDEN OCH EN UNIK FÖRMÅGA ATT FÅ EN ATT KÄNNA SIG 100% ACCEPTERAD OCH AVSLAPPNAD.
MAN SMITTAS AV HENNES ÖPPENHET, POSITIVITET OCH GLADA UTSTRÅLNING!”

A-L

bottom of page